Elektriker Västerås

Auktoriserad elektriker Västerås

En händig person kan utan några större svårigheter rätta till fel och brister vid ett mindre renoveringsprojekt, men när det gäller en elinstallation är fallet något helt annat.

Anlita en professionell elektriker

Vem som helst kan utan några större svårigheter utföra mindre eljobb vid ett renoveringsprojekt, men när det gäller en elinstallation är fallet något helt annat. Ett litet misstag kan få allvarliga konsekvenser och bli dyrt i längden. När du anlitar oss, elektriker Västerås, så är det alltid en auktoriserad och kompetent elektriker som gör jobbet till punkt och pricka. Vår personal består av auktoriserade elektriker med erfarenhet som du kan lita på. Oavsett om det gäller en elinstallation eller omtrådning, anlita Vellner El och får jobbet gjort enligt strikta krav på kvalitet och säkerhet.

Varmt välkommen att kontakta oss!

ROT-avdrag för eljobb

Ska du göra ett ROT-avdrag men har inte riktigt koll på hur man gör? Ingen fara! Vi på Vellner El hjälper dig med det. Dock behöver vi lite information från dig inför ROT-avdraget. Du hittar allt vi behöver här, fyll i formuläret så gott du kan.

Erfaren elinstallatör i Västerås

Anlita oss och känn dig trygg med att allt arbete utförs av en kompetent elektriker med rätta behörigheterna. Vi jobbar ständigt med att öka vår kompetens så att vi alltid ska erbjuda elektriker som är kompetenta, erfarna och har behörigheterna som krävs. Kunden är alltid första prio. För att lyckas utföra ett riktigt bra arbete ser vi alltid till att våra elektriker använder verktyg av högsta kvalitét.
Vi utför uppdrag åt både privatkunder och företagskunder såsom skolor, butiker och fastigheter bland annat. Vi utför en bred variation av elektrikertjänster såsom exempelvis nyproduktion, renoveringar och felsökning. Vi är belägna i Västerås men arbetar i hela Västmanland med omnejd.

Vi gör ditt hem smart

Vi förvandlar ditt hem till ett modernt hem som anpassas efter dig och dina behov, med inriktning på systemet KNX. Det är inte bara en investering som ser till att du får det bekvämt i hemmet, du sparar pengar då du kan styra när golvvärmen startar och du sparar även tid då du exempelvis kan vakna till nybryggt kaffe. Detta är små åtgärder som tillsammans gör stor skillnad i vardagen och bidrar till att du kan njuta av dagen utan distraktioner samtidigt som du håller kostnaderna nere i en minimal nivå. Det finns ett stort antal apparater för ditt smarta hem och innan installation bör du fundera över vad syftet är med att förvandla ditt hem till ett smart hem. Vill du ha ett smart hem eller har du några frågor och funderingar är du varmt välkommen att kontakta oss så hjälper vi dig.

Vad är KNX?

KNX, som är en förkortning av latinska ordet Connexio (förbindelse) är ISO-standarden för hem- och fastighetsautomation, tidigare känt som intelligenta fastigheter, numera smarta hem. ISO-beteckningen för KNX är ISO/IEX 14543-3 och det är ett OSI-baserat nätverkskommunikationsprotokoll. KNX är resultatet av sammanslagningen av tre tidigare standarder, European Home Systems Protocol (EHS), BatiBUS samt European Installation Bus (EIB).
Som elektriker så ser vi självklart till att vara uppdaterade och vara auktoriserade inom dessa standarder. 

Ökad säkerhet i hemmet 

Utbudet av smarta apparater är stort i detta område. Exempelvis finns det smarta ringklockor som låter dig se vem som rör sig utanför ytterdörren direkt på TV-skärmen. Dessutom kan du kommunicera direkt med personen. Systemet kan också programmeras för att känna igen familj och anhöriga.

Elservice i Västerås

Man kan inte undkomma det faktum att service och underhåll behövs på elinstallationer. För oss är service ett vanligt förekommande arbete som vi har erfarenhet av och du kan lita på att vi servar era elinstallationer. Är du i behov av att en Elektriker i västerås, tveka inte att kontakta oss! 

Elektriker Västerås

Anlita en kvalificerad elektriker idag

 

Kontakta oss